Oppskrift: Spicy thaisuppe

Åh, dette er såå godt!

Du trenger:
Kokosmelk
Hønsebuljong
Kål (gjerne spisskål)
Glassnudler
Paprika
Kylling
Vårløk (topping)
Gul løk
Hvitløk
Chilli
Hønsekraft (valgfritt)
Lime

Slik gjør du det:
Kutt opp løk, hvitløk og chilli
Start med å gylne løken i en stor kjele med litt olivenolje før du tar oppi hvitløken og chillien
Kyllingen kokes i en egen kjele med hønsebuljong i vannet (ca 10 minutter)
Når kyllingen er ferdig helles buljongvannet over til den andre kjelen før også kokosmelken og hønsekraften tilsettes
Riv eller skjær opp kyllingen i passende biter
Press litt limejuice oppi suppa, smak til med salt og pepper
Hiv kålen oppi suppa (jeg brukte vanlig hodekål i videoen, men spisskål er absolutt best til dette)
Legg nudlene til koking
Ta oppi kyllingbitene og oppskjært paprika i suppa mot slutten av koketiden
Hell over nudlene når de er ferdigkokte, bland alt sammen og la koke litt til
Server i skåler med litt vårløk på toppen




13 thoughts on “Oppskrift: Spicy thaisuppe”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *