Starter på nytt!

Dette er noe jeg har hatt lyst til å starte med igjen en stund nå – på en litt annen måte, vel og merke! Ikke som en hverdagsblogg, men som en nettside hvor dere vil finne både det ene og det andre samlet opp ett sted. Det kan jo kanskje være litt praktisk? Både for dere og for meg, tenker jeg. Innlegg om produkter, mat, innkjøp eller rett og slett tekster for å lufte tankene.. alt det, og mer til, kan vi dele her. Jeg håper dere vil følge med her og at det føles som en fin ting! Å ha en slik side utfordrer flere sider av meg, som jeg tror jeg på sett og vis trenger akkurat nå. Jeg har så lyst til å utvikle meg på flere områder og det å starte opp denne siden igjen føles veldig riktig, spesielt med tanke på videre utvikling.

Så, fortell meg! Hva synes dere om siden? Er designet fint og greit å navigere seg rundt på? Har dere ønsker om videre innhold her? Dere kan allerede se i menyen hvilke temaer jeg tenker at det skal gå i her, men jeg er som alltid veldig åpen for å høre hva dere tenker.

Stor klem til dere!! Dette blir nok bra.

kommentarer

 • Jeanethe

  Syns nettsiden din er superfin! Den er ryddig og oversiktlig, noe som gjør det veldig lett å navigere seg rundt🤙🏼 Personlig elsker jeg sminkerelatert innhold slik som favoritter i ulike kategorier, nye produkter osv, men er også utrolig glad i hverdagslig innhold, slik som matoppskrifter osv😍 er med andre ord glad i litt typisk Celina innhold hehe, gleder meg masse til nye oppdateringer her!!

 • Maria

  Veldig fint design og lett og finne frem. Blir ganske inspiret og det virker som en god ting for deg som influenser å ha en slik side, tror jeg kommer til å være her og se<3

 • Maria ❤️

  Jeg synes designet er veldig fint og GLEDER meg til du starter opp igjen!! ❤️❤️

 • Paula❤️

  Veldig fint design Celina! Fine bilder, fine oppskrifter – alt er veldig ryddig og oversiktlig! Kommer definitivt til å følge med videre her!❤️Stå på!

 • Julie Mjøs-Vidarsdottir

  jaa fortsett med den gode jobben du gjør, og gjerne del fler oppskrifter her og i videoene dine på YouTube💞 du er så kreativ når det kommer til matlaging, alt ser så appetittelig ut hver gang du lager noe!😍

 • Elise

  Åh, jeg har ventet på at du skulle begynne å publisere litt innhold på blogg også. Elsker vlog´ene dine, og nå gleder jeg meg til å få noe innhold i tekstformat også. Ønsker særlig oppskrifter og favoritter her på bloggen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *