Mine favorittconcealere

Tid for å ta for oss concealere! Tenkte å skrive en liten innledning til denne kategorien, da jeg bedømmer concealere litt ulikt. Som dere kan se på bildet under så foretrekker jeg absolutt pakninger hvor concealeren har en stav man kan påføre produktet med, ellers er en medium dekkevne det jeg liker best å jobbe med. Når det kommer til finish spørs det hvilken effekt jeg ønsker, f.eks på mer tørr hud vil naturlig nok en mer fuktig concealer legge seg penest.

Som dere kan se på bildene er det flere av concealerne jeg har to av, i to ulike farger, nettopp fordi jeg synes de funker like godt både under øynene som ellers rundt om i ansiktet. Under øyene og for å generelt lysne ansiktet bruker jeg en tone som er noe lysere enn hudtonen min, mens for å dekke urenheter er det viktig at concealeren er fargematch til foundationen så vi ikke ender med å fremheve urenheten med en enten for lys eller mørk concealer. Jeg håper beskrivelsene mine av hver enkelt vil være til hjelp for deg og gjøre det enklere å velge din(e) perfekte concealer(e)! Klikk på navnet til concealerne for å komme til kjøpssider, evt. husk å også sjekke ut «rabattkoder» i menyen for oversikt over relevante rabattkoder.

PS.: I bedømmingen er jeg veldig kritisk, ALLE disse er supergode og favoritter av gode grunner :)

NYX HD – Den nest rimeligste på topp ti, så her får du kvalitet for pengene! NYX er så flinke til å lage gode alternativer for dyrere produkter. Jeg synes denne legger seg fint og dekker godt både under øynene og på urenheter. Den blender seg enkelt inn i huden og sitter godt! Minus for applikatoren da jeg synes den tar opp for lite produkt.
Dekkevne: Middels Applikator: OK- Finish: Naturlig Pris: 79kr

Maybelline Fit Me – Perfekt om du lett blir litt tørr under øyene, på siden av nesa osv. da denne smelter inn i huden og har en skikkelig fin finish. Bør absolutt settes med litt pudder for å ikke legge seg i striper og skli rundt, men når det er gjort sitter den hele dagen. Jeg liker applikatoren hakket bedre enn NYX sin da «halsen» på concealeren ikke er så trang og tillater mer produkt å bli med staven ut.
Dekkevne: Middels Applikator: OK Finish: Fuktig Pris: 109kr

Maybelline The Eraser – Denne har nå kommet i flere farger og korrektortoner, som gjorde meg så glad! Denne har en myk og behagelig svampapplikator som er god å bruke under øynene, men den får likevel et minus fra meg da den føles noe uhygenisk og sølete. Selve produktet er derimot nydelig! Til tross for den lette konsistensen dekker den skikkelig godt.
Dekkevne: Middels til høy  Applikator: OK- Finish: Fuktig Pris: 142kr

Smashbox Studio Skin – Dette er nok formulaen som minner meg mest om favoritten min, BareMinerals sin Bare Skin, da denne også føles som silke og blender seg nydelig inn i huden. Igjen er ikke disse applikatorene favorittene mine, men denne er ikke like plagsom da selve produktet er så lett slik at en passelig mengde likevel blir med på staven.
Dekkevne: Lett til middels Applikator: OK+ Finish: Fuktig Pris: 220kr

Nars Radiant Creamy – Dette er concealeren jeg opp gjennom tiden har kjøpt flest ganger. Jeg liksom alltid ha minst en av disse liggende. Eneste minus er applikatoren.. Med denne må jeg dyppe meg oppi flere ganger for å få nok produkt, men jeg elsker selve produktet og hvor safe jeg føler det er å bruke denne.
Dekkevne: Høy  Applikator: OK- Finish: Naturlig Pris: 261kr

BareMinerals Bare Skin – Selv med tanke på den noe latterlige prisen måå jeg si at jeg absolutt elsker denne. Applikatoren er perfekt da den er flat på begge sider og tar opp en super mengde produkt, konsistensen er som skrevet tidligere som silke, den blender seg inn lett både under øynene og ellers i fjeset og legger seg helt nydelig. Favoritt, spesielt til en tørr hud!
Dekkevne: Middels  Applikator: Perfekt (verdens diggeste) Finish: Fuktig Pris: 372kr

Taste Shape Tape – Mulig den mest omtalte concealeren? Denne er veldig unik. Med en giga applikator, en skikkelig drøy formel (man trenger veeldig lite om gangen) og en utrolig høy dekkevne er dette en super concealer til mer full-on looks. Den har en matt finish og sitter hvor enn mange timer du vil ha den på. Jeg liker denne veldig godt!
Dekkevne: Høy Applikator: God (veldig stor) Finish: Matt Pris: 200kr

Bourjois Healthy Mix – Min rimeligste favoritt! Jeg ble ikke overrasket over å ende opp med å digge denne ettersom foundationen i samme serie har vært en storfavoritt i mange år. Selv om formen på applikatoren ikke er ideell er den likevel så myk at den oppleves god å bruke. Konsistensen er lett og concealeren blender seg skikkelig fint inn.
Dekkevne: Lett til middels Applikator: OK+ Finish: Fuktig Pris: 87kr

Urban Decay Naked Skin – Enda en med min favorittype applikator, men fortsatt er Bare Skin aller best da denne fra UD er akkurat litt for stiv i skaftet. Men hallo, den er så og si perfekt, det skal den ha! Den er litt tykkere i konsistensen enn flere av de andre, men blender seg likevel relativt enkelt inn i huden. Den har en semi-matt finish som kan legge seg litt tørt om man har tørre partier, så det er noe å være oppmerksom på.
Dekkevne: Middels til full Applikator: Perfekt (-litt stiv) Finish: Semi-matt Pris: 215kr

Nars Soft Matte Concealer – Min nyeste favoritt! Jeg var skikkelig skeptisk til å teste en concealer på krukke, men denne er helt fantastisk! Den gir virkelig en «soft matte» finish og er nydelig både under øynene og ellers rundt om i ansiktet. Jeg håper Nars kommer med en foundation versjon av denne; helt lik bare større, for den legger seg vanvittig fint på huden.
Dekkevne: Middels til full  Applikator: Påfører med kost eller beautyblender Finish: Matt Pris: 261kr4 thoughts on “Mine favorittconcealere”

  • Et innlegg som hjalp veldig❤️ Et tips hvis du skal kjøpe bareMinerals bareskin concealer er å kjøpe den på bilvalget.no der kjøpte jeg min for 216kr på salg, men jeg vet at den koster litt iver 200kr der til vanlig. Der er det også fri frakt😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *