Hei dere! Jeg håper dere har en fin fredag? Tenk, nå er det helg igjen. Jeg synes ukene går så utrolig fort, er det bare meg? I dag, etter jeg har gjort meg ferdig med en del mail og redigering her hjemme, skal jeg ut å møte mamma til en forhåpentligvis deilig lunsj. Jeg stortrives med forholdet jeg har fått til foreldrene mine etter å ha flyttet for meg selv, det er virkelig noe helt annet enn når man bor sammen. Det blir ingen daglige irritasjoner og krangler, men heller kanskje ukentlige møter hvor man er fokusert på å ha det hyggelig! Det er fint å kjenne litt på at man savner hverandre og møtes fordi man faktisk har lyst :)

Er det forresten flere enn meg som liker å sette sammen antrekk for så å henge de opp å se på de? Jeg synes det er skikkelig gøy og ender alltid opp inspirert i tillegg til at jeg gjerne finner igjen favoritter i garderoben min. Akkurat nå er det denne supersøte vårkjolen fra Gina Tricot som henger på soveromsdøra mi. Jeg har fått låne den av Pressekontakterna, så den er ikke ute i butikk enda, men er å finne i butikk nærmere våren :) En slik søt pastellkjole er jo egentlig ikke så veldig meg, men kombinert med en tøff skinnjakke synes jeg uttrykket blir helt annerledes.  Tror det er en stil jeg kommer til å spille mye på til våren; nettopp denne blandingen av søtt og tøft. Hva synes dere?

12 thoughts on “Ingen diskusjoner og krangler + antrekk

 1. Hei Celina! Jeg så at du ville ha det med et bilde og litt tekst på bloggen. Hvis du skriver det du vil ha og bildet også bruker «mer-skille», så kommer resten av teksten på «les mer» ellerno😊

  1. Vist i flere vlogger og andre videoer, hehe! Er bare kaffe med søtning + blå soyamelk og isbiter!

 2. Hvorfor nevner du ikke at man vil få en høy regning fra UPS i ettertid når man bestiller fra Daniel Wellington. Fikk akkurat en regning på 963 kroner. Det er mye penger. Føler ting som dette er viktig å utlyse når du reklamerer for et produkt. DW har ikke klart det så bra de heller.

  1. Ved bestilling av varer fra utlandet gjelder faste regler på moms og toll. Sånt må man nesten ta ansvar for å vite selv, enkelt å sjekke opp f.eks på toll.no :)

 3. Det er greit. Men når det er snakk om så høye summer, så syns jeg det er relevant å ta med. Husk alderen på en del av følgerne dine.

  1. Vet at en del har kjøpt med koden min og har fått masse gode tilbakemeldinger om at folk er superfornøyd med klokka og takker for rabattkoden, så har ikke tenkt at det har vært noe problem. Selv kjøpt to klokker tidligere før samarbeidet mitt med dem – selv med toll er det er rimeligere merkeklokke enn mye annet og jeg er superfornøyd med kvalitet osv. Dumt du er ufornøyd, det får jeg bare beklage <3 Mente ingenting galt med å ikke informere om at det blir toll.

 4. Det går helt fint. Toll vil man jo som oftest alltid få når man bestiller for mer enn 350 kroner fra utlandet. Syns bare det er relevant og kanskje nevne at det blir sendt med UPS.

  1. Ser den, men så er det jo eneste leveringsmetode som man faktisk krysser av for selv når man bestiller, så tenkte det var tydelig nok, hehe :)

 5. Ja, den velges automatisk tror jeg. Men er veldig fornøyd, så er ikke noe problem :) Beklager hvis du følte at jeg angrep deg. Jeg kunne nok helt sikkert lest nøyere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *