Hei dere ♥ I dag tidlig lagde jeg smoothie bowls til Sivert og meg, i tillegg til en forhåpentligvis effektiv te. Det virker nemlig som om han driver å brygger på noe, så da tenkte jeg at en sterk ingefær-, sitron- og honningte ville gjøre susen! Dere må forresten bare rope ut om det er noe spesielt dere ønsker å se mer av her på bloggen :) Jeg tenker jo å blogge litt her og der når jeg har noe å dele, men setter som alltid veldig pris på å bli inspirert av ønskene deres!

Smoothie: Frossen mango, ananas, papaya, mandarin og grønnkål i en blender med appelsinjuice, en fersk banan og en neve fersk grønnkål.
Topping: Granateple og granola.

Te: Varmt vann med honning + «70% ingefær 30% sitron» juice(?) fra LETT, tok ca en shot størrelse i hver tekopp.

 

11 thoughts on “Hjemmelaget smoothie bowl & bli-frisk-te

 1. Hei, litt malplassert spørsmål, meeeen hvilket vippelim foretrekker du?

  Digger youtubekanalen din <3

  1. Veldig glad i Revlon sitt, kan kjøpes på Vita, ellers liker jeg det fra Duff Lashes og Duo er ok :)

 2. Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hva den sangen du brukte i grwm videoen din, hvor micen skrudde seg av heter? Har lest gjennom kommentarfeltet, og sett at andre også har spurt uten å få svar, så da prøver jeg her istedenfor haha😄😊

  1. Er ikke en ‘ordentlig’ sang, kun en låt jeg har rettighet til via et musikkbilitoket for youtubere, TV osv. :)

 3. Så fin blogg!
  Et lite blogg ønske er at du lager et eget innlegg med alle dine resturant/cafe anbefalinger i Oslo! En liten Oslo-mat-guide :)
  Jeg vet hvor matglad du og Agnes er, så det hadde vært super hjelpsomt med alle anbefalingene dine samlet på ett sted ;) På den måten kan vi som ikke er fra oslo prøve nye ting, i stedet for å ende opp på Fridays og olivia hver eneste gang, hehe.. Godt det også, men gøy å prøve nye steder!

 4. Hei igjen! Sorry for at jeg spør en gang til, men jeg regner med at sangen hadde et navn, selv om det ikke er en «ordentlig» sang? Fant du den et sted på YouTube liksom? Jeg syntes den var så fin, og ville gjerne ha brukt den selv til noe haha :-)

 5. Hei! Ser du har snakket en del om make up forever sine highlightere. Skal til London, men sliter litt med å finne ut hvor jeg får tak i det på nett. Hvor i London kjøpte du det?

 6. Hei! Er veldig interessert i å bestille NAO for å bleke tennene mine, men så at prisen var over 300 kr. Hvilken nettside ville du anbefale å bestille fra? Helst en norsk nettside så jeg slipper å betale toll!
  Håper du svarer!

 7. Hei Celina! Vet dette er helt utenfor tema men samma det😂 Jeg vare lurte på når du kommer til å åpne snappen din en liten stund bare, eller jeg har liksom sendt inn ett spørsmål, men tar det her jeg: Jeg bare lurte på om du har noen råd eller tips til hvor jeg kan starte en start til å bli youtuber?💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *