Hei dere! Håper helgen har gjort dere godt ♥ I dag tidlig hadde jeg en utrolig deilig start på uka! Bestemte meg for å lage en chill vlog (som jeg fortsatt holder på med, forresten) og vise dere litt hud-, hår- og kroppspleie i tillegg til en god frokost. Heldigvis for meg spiller jeg ikke inn en film hvor alt man ser egentlig er fake; hvor maten egentlig ikke blir spist og ansiktsmasken kun egentlig sitter på i to minutter, men derimot en dokumentasjon på hva som faktisk skjer, helt på ekte. Så, frokosten smakte nydelig og håret mitt føles silkemykt nå. Klager ikke på jobben min i dag, nei! Personlig så elsker jeg å se på slike type vlogger, så forhåpentligvis faller resultatet av dagens filming i smak hos dere. Kommer enten i kveld eller i morgen ettermiddag! :) EDIT: Videoen finner du >her<

6 thoughts on “En deilig start på en ny uke!

    1. Hei :) så på mystoryen din at du brukte sodastream. Anbefaler deg å lese deg opp på historien til selskapet, søk også «boycott sodastream» på Google.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *