… er nettopp dette med overskrifter. Liksom, hva kunne vært en fengende overskrift til dette innlegget? Noe annet enn «café-besøk med venninne»? Lær meg.

I dag fikk jeg en litt brå og vond start på dagen, som #snapchatfam vet mer om, men kom jeg meg ut i tolv-tiden for å møte fine Cecilie! Vi har ikke møttes på lenge så det var godt å få catchet up. Hun er en utrolig flott jente som det alltid gir meg mye å være med ♥ Hun er også YouTuber, en av mine personlige favoritter may I add, så dere burde absolutt sjekke ut >kanalen hennes< :) Vi møttes på W.B.Samson for litt mat og kaffe før vi gikk en laaang tur i Frognerparken og ellers rundt på Majorstua. Skikkelig koselig!

2 thoughts on “Det vanskeligste med å blogge…

  1. Syntes du er kjempe flink👏🏼 Overskriftene er perfekte👌🏼 Så flott at alt ordnet seg😁 Kos deg resten av kvelden 😊Elsker deg❤

  2. Jeg tenker alltid at det er lettest å finne overskrift hvis man har skrevet innlegget først. Her kunne feks. overskriften vært hva du drakk eller spiste, hvis det var noe «gøy» – kanskje «Catch up, finally.» Mange måter å være kreativ på! :D
    Ønsker deg en kjempe fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *